Bevlogenheid, plezier en passie daarmee krijgen we mensen in beweging

Je staat er niet alleen voor en anderen kunnen van jou wat leren

Structuur, ontspanning en een gecontroleerde, veilige omgeving zijn van groot belang voor de ontwikkeling van een kind. Zeker jonge mensen moeten nog zoveel ontdekken, dus dan moet je ze niet – vanwege een beperking – wegstoppen. Juist niet, wij zoeken de dynamiek van de echte wereld met ze op.

Oefensituatie in leuke setting

In ons huis in Halsteren doen we alles samen: samen eten, samen afruimen, samen een spelletje spelen etc. De groep leert van elkaar en de begeleiding in de groep is erop gericht sociale vaardigheden aan te leren en in te oefenen zoals voor jezelf opkomen en grenzen leren stellen. Dit alles gebeurt tijdens leuke en leerzame activiteiten met de hele groep en daarnaast is er ook ruimte voor individuele begeleiding wanneer dat nodig is.
Binnen zijn we thuis, maar we gaan zoals al eerder gezegd ook graag naar buiten. Onder begeleiding de echte wereld leren kennen. Die vaste begeleider is overigens ook degene die uw kind uit school ophaalt, dus dat is altijd vertrouwd. Uw kind is bij ons in goede handen. Tevens kunt u bij ons terecht voor vakantieopvang.